عزیزالله سیفی در گفتگو با خبرنگار مهر ، در خصوص تعداد گردشگران خارجی که به استان یزد سفر کرده اند ، افزود: در سال گذشته 18 هزار نفر گردشگر خارجی وارد استان یزد شده اند در سال جاری نیز تا کنون بیش از 2 میلیون نفرگردشگر داخلی و خارجی به این استان سفر و از جاذبه های بی شمار موجود دیدن کرده اند .
وی روند رشد گردشگر را در استان یزد بسیار خوب دانست و خاطر نشان کرد: البته در یک دوره زمانی به دلیل شرایط سیاسی منطقه و جنگ اسرائیل با لبنان کاهش گردشگرخارجی داشتیم اما در حال حاضر رشد گردشگر خارجی و داخلی به استان افزایش داشته است .
رئیس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان یزد تاکید کرد: به منظور جذب گردشگر و اطلاع رسانی در خصوص معرفی جاذبه ها ، چاپ بروشور ، کتاب ، سی دی و تولید فیلم از جمله اقدامات انجام شده درسال جاری بوده است .
سیفی توجه به زیرساخت های گردشگری را عامل موثر در رشد گردشگر عنوان کرد و گفت: در حال حاضر 31 هتل با ظرفیت 2 هزار و 130 تخت در استان وجود دارد و همچنین 16 هتل نیز در دست احداث است که تعدادی از آنها تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید.
وی در مورد احیای هتل های سنتی در استان یزد افزود: احیاء هتل های سنتی حرکت بسیار خوبی است که توسط بخش خصوصی آغاز و موجب بالار فتن ارزش بافت های تاریخی استان شده است و همچنین مورد توجه و استقبال تورهای گردشگر خارجی نیز قرار گرفته است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گفت: آموزش بخش های مرتبط با صنعت گردشگری ، تقویب تشکل های غیردولتی و... از جمله اقداماتی است که به منظور جذب گردشگر در استان انجام می شود.
وی تعداد دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی استان را 209 دفتر ذکر کرد و گفت: 31 منطقه اکوتوریسم و35 غار طبیعی و18 روستای هدف گردشگری در استان شناسایی شده که در 13 روستای هدف درحال حاضر پروژه ها آغاز وهمچنین قسمت عمده بافت تاریخی 2 روستای اسلامیه و فهرج نیز احیا شده است.
سیفی افزود: به منظور احیاء و ایجاد زیرساخت های مورد نیاز جذب گردشگر در 13 روستای هدف گردشگری در سال جاری از وزارت کشور اعتبار لازم را کسب کرده ایم. همچنین از سوی دیگر برای تقویب زیرساخت ها ، احداث 5 مجتمع بین راهی ، 2 کمپینگ ، 3 هتل جدید و 10 واحد خدمات بین راهی شامل سرویس بهداشتی را در استان از طریق شرکت توسعه گردشگری آغاز خواهیم کرد .
وی تاکید کرد: در بخش های میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی 3 میلیارد و 200 میلیون تومان اعتباراستانی در نظر گرفته شده است که البته در بخش توسعه زیر ساخت های گردشگری و ساخت هتل بیشتر بخش خصوصی سرمایه گذاری می کند.
سیفی گفت: در بخش میراث فرهنگی به خاطر حجم وسیع آثار تاریخی موجود در استان به این بخش توجه خاصی می شود و همچنین اعتبارات زیاد تری نیز نسبت به دو بخش دیگر اختصاص داده می شود که البته نتایج مثبت این امر در بخش گردشگری آشکار می شود.
نظر شما